Web Development

Concept Communicatie, marketing met toegevoegde waarde

We ontwikkelen digitale strategieën, die rekening houden met alle mogelijke contacten met uw klanten (touchpoints) en creëren duurzaam, meetbaar en continue geoptimaliseerd zakelijk succes.

Webdesign gaat over het maken van optimale landingspagina’s en websites die doen wat ze moeten doen. Het webdesign omvat zowel het artistieke ontwerp van een website maar ook de functionaliteit en de technische uitvoering.

Techniek

Web-design heeft ook betrekking op zoekmachine-optimalisatie (SEO, SEA) en online marketing, programmeren (bijvoorbeeld in PHP, HTML5 en Javascript) en het gebruiksgemak van een website, voor uw klanten, maar ook voor u (CMS).

Doelstelling

Vóór het ontwerp en de bouw van de website gaan wij het gesprek aan over de propositie en doelstellingen van uw website. Hierbij adviseren wij of concentreren ons alleen op de uitvoering van het project.

Concept Communicatie ontwikkelt websites met behulp van de nieuwste technologieën, dus bijvoorbeeld geoptimaliseerd voor mobiele apparaten (responsive, dedicated mobile web design of een App). Hierbij houden we nadrukkelijk rekening met de optimale presentatie en vindbaarheid van uw website op ieder platform en in iedere browser.

Mobiel

Door de enorme groei in het gebruik van smartphones en tablets moet de vorm van een website hierop aangepast zijn, zodat u een optimale conversie behaald.

Verder praten over alle ins en outs? Neem snel contact met ons op.